Corona

Situatie per: 01-04-2020

In verband met het coronavirus is `t Kappie gedeeltelijk gesloten tot en met 28 april.

Het gedeeltelijk gesloten zijn geldt voor gasten welke overnachten met toercaravans, campers en tenten welke op het sanitairgebouw zijn aangewezen voor hun sanitaire voorzieningen.

De kans is echter groot dat deze situatie ook voortduurt na deze datum.

Heeft u vragen betreffende annulering, terugbetalingen of omboeken; stel deze dan svp zoveel mogelijk per mail via info@campingkappie.nl  Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Bewoners van chalets/ stavaravans kunnen nog wel naar de camping komen en gebruik maken van hun chalet/ stacaravan, mits men de adviezen van de overheid betreffende afstand en hygiëne in acht neemt.

Daar er nog geen mogelijkheden zijn om dit virus via vaccinatie of medicijnen te bestrijden, is het beleid van de overheid er voornamelijk op gericht de besmetting en de gevolgen hiervan over een langere periode te spreiden.

Laten we er met z`n allen zoveel mogelijk aan meewerken dat de gezondheidscentra niet overbelast raken en een ieder die om wat voor reden dan ook opgenomen moet worden in een ziekenhuis de maximale zorg kan krijgen die hem of haar toekomt.

Wij rekenen op uw begrip en houden u op de hoogte via deze website.

Jan en Lidia


naar boven